Academy

Investeer in jezelf en in je toekomst …

Shilly Beauty Care biedt sinds 2011 basis opleidingen nagelstyling aan voor beginners,
de trainingen worden volgens Amerikaanse normen gegeven, daarbij zijn combinaties uniek en vergroot het jou mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

De lessen worden in kleine groepjes gehouden. Dit heeft een toegevoegde waarden en zorgt ervoor dat de leerstof veel sneller en beter opgenomen wordt. Een ervaren docente, biedt je de juiste motivatie om je kennis en vaardigheden verder te willen ontwikkelen en te slagen voor je opleiding.

De opleidingen zijn toegankelijk voor startende of omscholende stylistes vanaf 16 jaar en zijn te volgen in losse modules. De opleidingen zijn gericht op cursisten die zich snel willen ontwikkelen binnen het vak nagelstyling, in een korte tijd kun je een belangrijke stap in je carrière maken. Wanneer de producten bij ons afgenomen worden ondersteunen we je óók na het behalen van je certificaat bij eventuele vragen en problemen.
Je staat er niet alleen voor!

Wij zijn officieel dealer van het merk Nail Creation, dit merk valt onder A klasse en wordt wereldwijd gebruikt door de professionele nagelstylist.
De materialenpakketten zijn voorzien van dit assortiment nagelproducten omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit HÈT merk is binnen de nagelbranch.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Recensies:

jan ’19 Iris Oomen:
Ik vond de master-opleiding en gelnagellak training leuk en leerzaam,
Shirline neemt goed de tijd voor ons,veel aandacht omdat je in een klein groepje zit.

feb ’19 Hannie Verwijst: 
Ik vond het super leuk en gezellige leerzame trainingen waarin ik veel heb geleerd.

feb ’19 Sevgi Duru:

Ons bedrijf is opgenomen in het register van www.opleiding-nagelstyliste.nl