Nailshop

Nailshop voor salons en particulieren

Shilly Beauty Care is gespecialiseerd in nagelproducten voor de professionele markt. Wij zijn toegewijd bij het op de markt brengen van
innovatieve- en markt gerichte producten. Onze productlijn bestaat uit het volledige assortiment van het merk Nail Creation. Het grootste deel
van het assortiment hebben we in kleine hoeveelheden voorradig. Om product aankopen te doen kun je op afspraak onze salon bezoeken.

Nail Creation 

Nail Creation levert uitsluitend nagelsystemen van een superieure kwaliteit. Een uitgekiend assortiment producten voor nagelstyling van gel en acrylsystemen tot gel lak en nail art en natuurlijk hand- en nagelverzorging tegen aantrekkelijke prijzen. Hoeveelheden? Jij koopt wat jij denkt nodig te hebben. Geen verplicht minimumafname. Of je nu een doorgewinterde prof of nieuwkomer bent, Nail Creation levert kwaliteit, de keuze, de prijs en de service die je zoekt tegen een zeer scherpe prijs.


Promed

Promed is toonaangevend in elektrische producten voor de nagelverzorging. Daarom zijn wij dealer van dit kwalitatief hoogwaardig merk.
Hypermoderne professionele technologie “Made in Germany” voor meer dan 25 jaar.