Over ons

Ons doel

Het doel van nagelsalon Shilly Beauty Care is met de beste producten en diensten in te spelen op wat de klant daadwerkelijk wil.
Hoe we dat bereiken?
Door bij alles wat wij doen vast te houden aan onze drie kernwaarden:
‘Vertrouwd’, ‘Deskundig’ en ‘Ambitieus’.

Topmerken

Shilly Beauty Care is één van de betere ondernemingen in de nagelindustrie, met specialisatie in nagelproducten voor de professionele markt. Wij zijn toegewijd bij het op de markt brengen van innovatieve- en markt gerichte producten. Onze producten lijn bestaat uit topmerken zoals; Nail Creation, Astonishing, Promed en Filtronic. Wij werken nauw samen met onze leveranciers die het meest vakkundig zijn op het gebied van gel, acryl en andere professionele nagelproducten.

Opleidingsprogramma

Ook maakt Shilly Beauty Care deel uit van een netwerk van opleidingscentra voor nagelstyling. Om het gebruik van onze professionele producten te stimuleren, ondersteunen wij dit met een uitgebalanceerd les programma.

Wij bieden opleidingsprogramma’s voor de ambitieuze beginnende nagelstyliste.

Succes

Shilly Beauty Care gelooft dat succes gemeten wordt door het overtreffen van de verwachting van onze klanten. Dit willen we bereiken door het verlenen van goede service en het leveren van hoogstaande producten met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

tekst