Perfectietraining Gel / Acryl

De perfectietraining is bedoeld voor nagelstylistes die eerder of elders een opleiding gevolgd hebben en een tekortkoming van kennis bezitten voor bepaalde punten van het vak of weer even de puntjes op de i gezet willen hebben. Deze perfectietraining bij Shilly Beauty Care Uden kan zowel voor gel als acryl gedaan worden.

Aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek bepalen we samen voor welke aspecten van het vak extra ondersteuning nodig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn: werken op tips, werken met sjablonen, behandeling bij nagelbijters, vijltechniek, werken met de frees, nagelbedverlengingstechniek, nabehandeling, enz, enz. ook voor herintredende nagelstylistes is dit een prima begin om weer te starten in uw oude vak. Ook voor ervaren stylistes die graag de reverse techniek (one-ball methode) willen leren is dit mogelijk tijdens de perfectietraining.

De perfectietraining bestaat uit 4 lessen. in les 1 en 2 word van je gevraagd een nieuwe set kunstnagels te plaatsen. Deze twee sets gaan we nabehandelen in les 3 en 4. Tussen de eerste 2 lessen en de laatste twee lessen laten we 2 á 3 weken ruimte. Voor de perfectietraining heb je in totaal 2 modellen nodig. Indien dit een probleem is bieden wij de mogelijkheid om tijdens de lessen te werken op de nailtrainer/robothand. Wij prefereren echter het werken op echte modellen. Lesdagen worden in onderling overleg ingepland. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat Perfectietraining gel/acryl.

Je dient gebruik te maken van je eigen Nail Creation producten. Ben je niet in het bezit van deze producten en materialen?
Dan dien je het brons, zilver of goud pakket te kiezen, deze kun je vinden onder het kopje Basis Gel / Basis Acryl.

Lesgeld € 399,95 incl. btw